Skip to content Skip to footer

ARGUS ADVOCATEN is op zoek naar versterking voor haar afdeling Onroerend goed / Bouwrecht / Handels- en Economisch recht

Argus Advocaten zoekt voor haar afdeling Onroerend goed / Bouwrecht / Handels- en Economisch recht /  een stagiair(e) met het gewenste profiel:

  • U heeft wilt zich toeleggen op het handels- en economisch recht in al haar facetten, met bijzondere interesse voor de vastgoedsector en het onroerend goed in de ruimste zin (bouwrecht, aannemingsrecht, erfdienstbaarheden, vergunningen, …)
  • U ben houder van een Master in de Rechten met een normaal studieverloop. Een aanvullende Master wordt als een meerwaarde beschouwd.
  • U kan de nodige beroepsernst aan de dag leggen en u bent in staat om kritisch en analytisch te werken. U communiceert gemakkelijk zowel naar cliënteel als de kantoorgenoten. U kan op een zelfstandige en proactieve manier werken in een uitdagende en aangename werksfeer.
  • Nederlands is uw moedertaal en u beheerst het Frans en Engels. U bent vlot te pen en heeft een uitgebreide en verfijnde woordenschat.

Wij bieden de mogelijkheid om te werken in zeer gevarieerde dossiers, samenwerking op lange termijn, en, indien gewenst, de mogelijkheid om eigen cliënteel te ontwikkelen.

Indien U geïnteresseerd bent, gelieve contact op te nemen per email van [email protected] met verzending van een CV en motivatiebrief.