Skip to content Skip to footer

Corona-update: Argus Advocaten staat voor u klaar!

In deze moeilijke en onzekere tijden lijkt het soms wel alsof de wereld tot stilstand is gekomen. Toch is het best mogelijk dat u ingevolge de Coronacrisis met vragen hieromtrent zit die u graag wenst voor te leggen aan een juridisch expert. Uiteraard zijn ook uw vragen inzake de lopende dossiers of nieuwe vragen i.v.m. andere juridische problemen waarmee u wordt geconfronteerd niet ineens verdwenen.

Het spreekt voor zich dat Argus Advocaten ook de vereiste maatregelen neemt om de verspreiding van het Coronavirus zoveel als mogelijk tegen te gaan. Desondanks spant Argus Advocaten zich maximaal in om haar dienstverlening te blijven garanderen.

Argus Advocaten blijft aldus voor u bereikbaar!

Telefonisch is ons kantoor elke werkdag bereikbaar tussen 9u en 18u (011/22.15.35). Ook onze advocaten blijven uiteraard bereikbaar via hun gekende e-mailadressen ([email protected]).

Aangezien de gezondheid van ons cliënteel en onze medewerkers primeert, worden consultaties op kantoor beperkt tot het absoluut noodzakelijke. Wij zetten daarentegen wel maximaal in op digitale dienstverlening vanop afstand. Het is steeds mogelijk om contact op te nemen met ons kantoor om op die manier een afspraak te maken voor een video consultatie!

Wij wensen u een goede gezondheid en veel moed tijdens deze moeilijke periode. Samen staan we sterk!